Maak kennis met Team Openprovider: Jayani

0 min read
8/11/2023
meet team openprovider: jayani

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Jayani (33), onze Lead QA Engineer.

Vertel ons iets over jezelf!

Mijn naam is Jayani Thilakarathna en ik werk als Lead QA Engineer bij Openprovider. Ik woon in Sri Lanka. In mijn vrije tijd doe ik graag aan avontuurlijke hobby’s, zoals het maken van trektochten, kamperen, duiken, kajakken en paragliden. Deze activiteiten helpen me om uit mijn comfortzone te komen en een betere versie van mijzelf te worden. Daarnaast hou ik ook van schilderen en lezen.

Hoe ziet een typische dag in jouw rol eruit?

Ik heb een zoontje van vier jaar. Het eerste wat ik ‘s ochtends doe is te smeken om alsjeblieft naar school te gaan 😀 Mijn werkdag begint daarna, met het checken van mijn e-mail en het maken van een overzicht van de taken voor die dag. Vaak heb ik ook een korte meeting met mijn mede-QA engineer. Daarna zet ik een lekkere kop koffie en ga ik aan de slag. Mijn zoon weet hoe laat mijn werkdag afgelopen is, en ik breng de rest van de dag met hem door. Ik heb overigens geen idee hoe hij dat weet, want hij kan nog niet klokkijken!

Op welke prestatie (van jezelf, je team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Ik ben heel trots op het feit dat we een QA-team hebben in Openprovider. Als klein team hebben wij sterk kunnen bijdragen aan het verbeteren van onze producten en het controlepaneel.

Wat zijn je favoriete aspecten van werken op afstand? En is er ook iets wat je er minder fijn aan vindt?

In het begin vond ik werken op afstand een beetje saai. Wel heeft het mij veel meer mogelijkheden gegeven om aan mijn avontuurlijke hobby’s te doen in mijn vrije tijd. Ook ben ik begonnen met nieuwe hobby’s, zoals schilderen en schrijven in mijn dagboek. Het belangrijkste voordeel aan werken op afstand is voor mij toch wel dat ik meer tijd kan doorbrengen met mijn familie en vrienden. Inmiddels vind ik werken op afstand geweldig en kan ik me niet meer voorstellen hoe het is om op kantoor te werken, haha!

Wat vind je het leukst aan werken bij Openprovider?

Ik vind het fijn dat we bij Openprovider een diverse groep collega’s hebben. We wonen overal over de wereld en leren elkaar elke dag beter kennen via onze donut-meetings. Ook ben ik blij met de flexibiliteit van werken bij Openprovider. Deze flexibiliteit maakt dat we veel minder stress hebben en elke dag het beste uit onszelf kunnen halen. Als laatste ben ik ook blij met het management van Openprovider, omdat zowel het welzijn van het bedrijf als van de werknemers bij hen op de eerste plek komt.

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...