Maak kennis met Team Openprovider: Jesus

0 min read
7/28/2023
meet team openprovider: Jesus

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Jesus (31), één van onze accountmanagers.

Vertel ons iets over jezelf!

Mijn naam is Jesus en ik woon in Sevilla, Spanje, waar ik ook ben opgegroeid. Momenteel werk ik bij Openprovider als accountmanager. Naast mijn werk ben ik erg geïnteresseerd in sport, vooral in voetbal, en ik ben een trotse supporter van Sevilla FC.

Hoe ziet een typische dag in jouw rol eruit?

‘s Ochtends begin ik met het checken an mijn e-mails en kijk ik of er urgente verzoeken of vragen van klanten zijn. Daarna ga ik verder met het proactief benaderen van bestaande klanten. We bespreken lopende projecten of nieuwe mogelijkheden om samen te werken. Ook heb ik tijdnes mijn werkdag vaak interne meetings met mijn team of met andere teams in Openprovider om onze strategieën te bespreken en lopende projecten te bespreken.

Naast klantbeheer- en communicatie ben ik in mijn rol ook bezig met het creëren van nieuwe zakelijke kansen. Ook ben ik als accountmanager verantwoordelijk voor het bijhouden en analyseren van onze data en performance als salesteam. Ik ben daarom regelmatig bezig met het analyseren van salesrapporten, het monitoren van KPI’s en het evalueren van onze strategie. Het bouwen en onderhouden van sterke relaties met onze partners is een ander belangrijk aspect aan mijn rol.

Nadat ik klaar ben met mijn werk neem ik vaak wat tijd om te ontspannen voordat ik naar de sportschool ga. Na het sporten en het avondeten is het tijd voor de verzorging van mijn grote collectie planten. Ik ben gek op tuinieren en heb veel planten in mijn huis, en het duurt zo’n 20 minuten per dag om deze allemaal water te geven.

Op welke prestatie (van jezelf, je team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Ik ben met name trots op de geweldige resultaten die mijn team behaald heeft in het NUP-programma (.com-programma). Door hard te werken met het volledige salesteam hebben we prachtige resultaten kunnen bereiken, en ik voel me erg trots om daar onderdeel van uit te mogen maken.

Wat zijn je favoriete aspecten van werken op afstand? En is er ook iets wat je er minder fijn aan vindt?

Een van de aspecten die ik het meest waardeer in werken op afstand is de flexibiliteit. Het feit dat ik “thuis” en “werk” naadloos op elkaar aansluiten en dat ik niet meer hoef te reizen om naar kantoor te gaan helpt me om het meeste uit mijn dag te halen. Ik vind het comfortable om thuis te werken en het helpt me om mij beter te focussen en productiever te zijn. Een mogelijke negatieve kant is het ontbreken van face-to-face interactie met collega’s. Digitale communicatie maakt veel mogelijk, maar soms mis de spontane, informele interacties die je hebt met collega’s op kantoor.

Wat vind je het leukst aan werken bij Openprovider?

Het beste van werken bij Openprovider is zeker weten het team! In onze werkomgeving staan respect en samenwerking centraal en wordt iedereens bijdrage gewaardeerd. De collectieve kennis en ervaring die wij als team hebben maakt dat we continue van elkaar kunnen leren. Dat leidt uiteindelijk tot zowel persoonlijke als professionele groei. Het is een geweldige ervaring om in zo’n capabel, ondersteunend team te mogen werken.

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...