Maak kennis met Team Openprovider: Christian

0 min read
2/23/2023
meet team openprovider: christian

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Christian (35), die al meer dan zeven jaar bij Openprovider werkt.

Vertel ons iets over jezelf!

Mijn naam is Christian en ik werk in het supportteam, waar ik onze klanten help met alles waar ze tegenaan lopen. Ik woon in Terrassa, een stad op ongeveer twintig minuten afstand van Barcelona. Mijn grootste hobby is reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen, culturen, mensen en gastronomie. In 2021 en 2022 ben ik op een wereldreis van negen maanden geweest, wat de mooiste en spannendste ervaring in mijn leven was.

Hoe ziet een gemiddelde dag in jouw rol eruit?

Mijn hoofddoel is om ervoor te zorgen dat onze klanten blij zijn met de support die wij leveren. Mijn dag bestaat dus vooral uit het beantwoorden van alle vragen die klanten hebben, en uit het oplossen van de problemen en bugs die zij rapporteren.

Op welke prestatie (van jezelf, je team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Ik ben in 2015 bij Openprovider komen te werken. Sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid en een belangrijke speler geworden op de markt. Op persoonlijk vlak voel ik me het meest trots wanneer een klant mij bedankt voor het werk en de service die ik geleverd heb. Als supportteam zorgen wij uiteindelijk voor dat de klanten van Openprovider kunnen groeien.

Wat vind je het leukst aan werken op afstand? En is er ook iets wat je er minder leuk aan vindt?

Ik vind thuiswerken geweldig. Natuurlijk mis ik soms de warmte van kantoor en de verbinding met collega’s. Maar werken op afstand helpt me beter te focussen (nu er nog geen kinderen zijn), en het geeft me meer flexibiliteit. Het is ook geweldig om elke dag mijn eigen lunch te koken! En om te werken in mijn pyjama 🙂

Wat is jouw favoriete onderdeel van werken bij Openprovider?

The best thing about working at Openprovider is the people in the support team, without a doubt. I also like the flexibility of being able to work from home and from anywhere. I was able to work for a month from Bali and it was amazing!

Het beste aan werken bij Openprovider zijn, zonder twijfel, mijn collega’s in het supportteam. Ook vind ik het fijn dat het mogelijk is om thuis te werken, of van waar op de wereld dan ook. Ik heb een maand vanaf Bali gewerkt, en het was geweldig!

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...