Maak kennis met Team Openprovider: Marcin

0 min read
9/14/2023
meet team openprovider: Marcin

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Marcin (39), onze Marketing Operations Manager!

Vertel ons iets over jezelf!

Mijn naam is Marcin, ik kom uit Polen, en ik ben verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van Openprovider. Ik ben gek op alles op het gebied van wetenschap, nieuwe technologieën, AI en het heelal. Mijn hobby’s zijn het creëren van grappige content op YouTube, spelen met mijn kat en genieten van het leven in het algemeen.

Hoe ziet een typische dag in jouw rol eruit?

Ik begin mijn werkdag met het begroeten van het team met wie ik werk. We stellen onze topprioriteiten vast voor de dag en wisselen informatie uit. Mijn rol heeft voornamelijk te maken met het communiceren van promoties en andere informatie naar onze klanten. Onze kortingen en aanbiedingen zijn heel nuttig voor domeinresellers, die deze dan weer gebruiken om producten door te verkopen aan hún klanten. Hoe beter onze communicatie dus is, hoe succesvoller onze klanten zijn. Het is belangrijk werk, dat mij tegelijkertijd ook veel voldoening geeft.

Op welke prestatie (van jezelf, het team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Ik ben heel trots op de quiz over domeinnamen die ik live op Facebook gegeven heb. Het was heel leuk en we hebben veel nieuwe dingen geleerd over domeinen. We hebben op een leuke manier kennis gedeeld met onze klanten, en dat vind ik heel belangrijk, omdat marketingcommunicatie leuk en entertainend zou moeten zijn.

Wat vind je het fijnst aan werken op afstand? En is er ook iets wat je er minder fijn aan vindt?

Ik vind het geweldig om mijn thuiskantoor te delen met mijn kat, Kitka. Ze brengt me in een goed humeur, helpt me met mijn belangrijkste taken en deelt ook af en toe haar feedback door op mijn toetsenbord te springen en “wwwwwwwwwpppppppprttt” naar mijn vrienden op het werk te sturen. Die begrijpen het vaak en zeggen dan “Hi Kitka”. Ik vond het altijd leuk om meetings te hebben met één collega die drie katten had, en in elke videocall sprongen de katten op zijn schouders en probeerden ze op zijn hoofd te klimmen.

Wat ik minder fijn vind aan werken op afstand is dat het niet mogelijk is om tijd met collega’s in het echt door te brengen. Maar we hebben veel initiatieven die helpen om toch online contact met elkaar te hebben, zoals onze wekelijkse “Friday Team Time” en de pizza-evenementen die elk kwartaal plaatsvinden.

Wat vind je het leukst aan werken bij Openprovider?

Wat ik het leukste vind is dat wij een kleiner bedrijf zijn, voor wie elke klant belangrijk is. We geven om iedereen, en de gevoelens en het welzijn van onze collega’s en klanten zijn belangrijk voor ons. We blijven altijd dichtbij oze klanten – we praten met hen, krijgen feedback, en verbeteren onze producten op basis van hun behoeften. Werken bij Openprovider betekent ook dat ik sneller en gestroomlijnder kan werken dan bij een groot bedrijf. Zij geven mij meer vrijheid om nieuwe dingen te proberen en van je eigen fouten te leren. Dat waardeer ik, en ik weet dat het lastig is om dit bij een ander bedrijf ook te vinden.

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...