Maak kennis met Team Openprovider: Kethushan

0 min read
9/1/2023
meet team openprovider: kethushan

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Kethushan (22), één van onze recruiters!

Vertel ons iets over jezelf!

Mijn naam is Kethushan en ik werk als recruiter bij Openprovider. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor bedrijfskunde. Ik doe aan karate en ben sinds kort ook karatecoach. Momenteel ben ik bezig met de voorbereiding van de competitie van volgend jaar. Oh, en ik woon in Sri Lanka!

Hoe ziet een typische dag in jouw rol eruit?

Mijn gemiddelde werkdag bestaat vooral uit veel calls, e-mails en LinkedIn-berichten. Daarnaast ben ik vaak ook bezig met HR-taken, aangezien ik verantwoordelijk ben voor de meeste van onze medewerkers in Sri Lanka. Ook vallen taken als het organiseren van offline evenementen, het creëren van employee kits en het verzorgen van bepaalde documenten binnen mijn takenpakket.

Op welke prestatie (van jezelf, het team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Ik ben oprecht trots dat ik deel mag uitmaken van ons geweldige HR-team. Mijn team is er altijd om mij te helpen en steunen in alles wat ik doe. Een persoonlijke prestatie waar ik trots op ben is het maken van een handboek voor onze collega’s. Het eindresultaat is zowel grappig als interessant geworden! Ook ben ik trots op het feit dat ik in mijn rol mensen kan helpen om een baan te vinden en zo impact op hun leven heb.

Wat zijn je favoriete aspecten aan werken op afstand? En er is ook iets dat je er minder fijn aan vindt?

Voor mij is alles aan werken op afstand positief! Je bent geen tijd meer kwijt aan het reizen van en naar kantoor, en je bespaart een hoop geld! Ook helpt thuiswerken mij om een persoonlijke werkplek te creëren waar ik kan werken en leven zoals ik dat wil.

Soms kan het lastig zijn om echte verbinding te voelen tijdens het thuiswerken, omdat we allemaal alleen zijn met onze laptops, en dat is normaal. In mijn geval heb ik hier echter geen last meer van, omdat Openprovider elk kwartaal een offline meet-up voor het team in Sri Lanka verzorgt.

Wat vind je het leukst aan werken bij Openprovider?

In 3 woorden: flexibiliteit, zorg en de beste collega’s!

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...