Maak kennis met Team Openprovider: Gonzalo

0 min read
9/22/2023
meet team openprovider: gonzalo

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Gonzalo (35), één van onze accountmanagers!

Vertel ons iets over jezelf!

Mijn naam is Gonzalo Exequiel en ik ben geboren in Santiago del Estero, een stad in het noordwesten van Argentinië. Momenteel werk ik bij Openprovider als account managers. In mijn vrije tijd houd ik van tijd doorbrengen met mijn familie, van Argentijnse barbecues en van uit eten gaan met mijn vrouw en onze hond Takito.

Hoe ziet een typische dag in jouw rol eruit?

Een typische werkdag begint voor mij al om 7 uur ‘s ochtends. Ik maak mijn ontbijt klaar en drink Mate. Om 8 uur ben ik dan al online en klaar om in mijn werkzaamheden van de dag te duiken. Als eerste check ik mijn e-mails en Slackberichten en stel ik vast of er urgente zaken zijn die mijn aandacht nodig hebben.

Tijdens de werkdag ligt mijn focus op het bouwen en onderhouden van sterke relaties met mijn accounts en het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden tot samenwerking. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van Openprovider’s positie op de Latijns-Amerikaanse markt. Een uitdagend project, maar ik ben er zeker van dit dit op termijn tot positieve resultaten zal leiden!

Meestal heb ik verschillende meetings tijdens mijn werkdagen, zowel met de verschillende teams binenn Openprovider als met bestaande en potentiële klanten.

Na het afronden van mijn werkdag vind ik eht belangrijk om te ontspannen, bijvoorbeeld door een wandeling te maken met mijn vrouw, tijd door te brengen met mijn hond, Takito, of door uit eten te gaan of ergens een drankje te drinken.

Op welke prestatie (van jezelf, het team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Ik ben met name trots op de dynamiek die we binnen het salesteam gecreëerd hebben. We werken naadloos samen en ondersteunen elkaar altijd. Succes is een gedeeld project, en wanneer één van ons een bijzondere prestatie neerzet vieren we dat samen.

Wat vind je het fijnst aan werken op afstand? En is er ook iets wat je er minder fijn aan vindt?

Ik werk inmiddels sinds 2013 volledig vanuit huis en kan wel zeggen dat dit mijn leven veranderd heeft. Door werken op afstand kan ik mijn eigen dagindeling bepalen, hoef ik niet meer van en naar kantoor te reizen en bespaar ik geld. Ook voel ik me productiever, omdat ik minder afleidingen heb.

Het grootste voordeel is voor mij de verbeterde balans tussen werk en vrije tijd. Ik kan korte pauzes nemen tijdens de werkdag om bij te praten met mijn familie, en ik heb meer tijd om te sporten en om aan hobby’s te besteden. Het gaat niet alleen om werk, maar om mijn welzijn.

Ook zijn de mogelijkheden die werken op afstand biedt eindeloos. Ik kan samenwerken met diverse teams van over de hele wereld en heb meer autonomie over mijn taken. Voor mij is werken op afstand een unieke kans tot persoonlijke en professionel groei.

Natuurlijk zijn er ook uitdagingen, zoals het risico op isolatie. Maar voor mij is dat een afweging die het waard is, en een risico dat vermeden kan worden door goede communicatie en tijdmanagementskills.

Wat vind je het leukst aan werken bij Openprovider?

Wat ik het meest waardeer aan werken bij Openprovider zijn de geweldige collega’s en de verrijkende werkcultuur die wij samen creëren. Iedereen werkt hard en staat altijd klaar om elkaar te helpen. Het is inspirerend om samen te werken met collega’s die altijd bereid zijn een extra stap te zetten om elkaar en onze klanten te ondersteunen. Deze cultuur van teamwerk en toewijdng maakt het werken bij Openprovider voor mij een waardevolle ervaring.

Daarnaast wil ik in het bijzonder mijn collega’s Ashwini, Jesus, Ronald en Deven bedanken voor al jullie hulp! Jullie maken Openprovider tot een geweldige plek om te werken!

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...