Maak kennis met Team Openprovider: Artyom

0 min read
8/17/2023
meet team openprovider: artyom

Heb je altijd al de mensen achter de schermen bij Openprovider willen leren kennen? In deze nieuwe serie artikelen stellen we je voor aan verschillende collega’s uit ons wereldwijde team.

Deze week stellen we je voor aan Artyom (30), Senior DevOps Engineer.

Vertel ons iets over jezelf!

Zoals je wellicht al weet is mijn naam Artyom en werk ik als Senior DevOps Engineer bij Openprovider. Ik kom oorspronkelijk uit Almaty, Kazachstan, en heb ook een aantal jaren in Sint-Petersburg gewoond. Momenteel woon ik in Spanje. Nu ik hier woon reis ik veel in mijn vrije tijd. Mijn vrouw is gek op reizen, dus zelfs als ik niet van reizen zou houden, zou ik bijna “gedwongen” zijn om er wel van te houden (en nee, ze staat nu niet achter me!). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren of om aan sportieve activiteiten als duiken, zeilen en hardlopen te doen.

Hoe ziet een typische dag in jouw rol eruit?

Ik heb een kat, en ik sta meestal vroeg op om haar te voeren. Ik heb daarom vaak nog een paar uur voor mezelf voordat ik ‘s ochtends aan mijn werk begin. Wanneer ik aan mijn werk begin check ik eerst mijn e-mails, Slack-kanalen en ons monitorsysteem voordat ik een grote pot groene thee zet (ik ben gek op thee!). Daarna is het tijd om met mijn dagelijkse taken aan de slag te gaan, en met de langer lopende projecten waar we met het infrastructuurteam mee bezig zijn.

Op welke prestatie (van jezelf, je team of het bedrijf) ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik op het feit dat mijn team ervoor heeft gezorgd dat we aan een groot re-architecting proces zijn begonnen in het bedrijf. Het is geen gemakkelijke taak, maar ik denk dat we hiermee een grote bijdrage kunnen leveren aan de groei van het bedrijf.

Wat zijn je favoriete aspecten van werken op afstand? En is er ook iets wat je er minder fijn aan vindt?

Voor mij is werken op afstand een geweldige mogelijkheid om meer tijd door te brengen met mijn familie. Ik ben er niet klaar voor om ooit weer terug te moeten gaan naar kantoor en hen alleen nog maar ‘s ochtends en ‘s avonds te kunnen zien. Werken op afstand is daarnaast ook een manier voor mij om meer te kunnen reizen. Aangezien we geen fysiek kantoor meer hebben kun je gemakkelijk een week op een compleet andere plaats werken, en dat is fantastisch!

Wat vind je het leukst aan werken bij Openprovider?

De cultuur en de mensen. Openprovider geeft je de mogelijkheid om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en met hen samen te werken. Veel bedrijven zeggen dat ze trots zijn op hun diverse werkomgeving, maar Openprovider is voor mij het eerste bedrijf dat dit ook daadwerkelijk in de praktijk heeft gebracht. Ook ondersteunt Openprovider de proactiviteit van medewerkers op een brede manier. Zij geven jou de vrijheid, maar verwachten ook verantwoordelijkheid van jou.

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige, multiculturele en volledig op afstand werkende team? Hier bekijk je onze openstaande vacatures.

Subscribe to our newsletter

What are you waiting for?

Create an account today - it’s fast and free

Loading...